Εταιρικό προφίλ

Προφίλ εταιρίας

Ιδρύθηκε το έτος 1965 με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων τύπου «ΖΗΤΑ».

Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία εργασιών βασιζόμενη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και την ηγετική θέση που κατείχε στον κλάδο, ξεκίνησε το 1990 τη συμμετοχή της στο χώρο της σωληνουργίας με την επωνυμία «ΖΗΤΑ», δημιουργώντας μια κάθετη μονάδα κατασκευής σωλήνων.

Το έτος 2000, πραγματοποιήθηκε επένδυση για την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Το 2003, η εταιρία άρχισε να κινείται ακόμη πιο δυναμικά, ενισχύοντας το εμπορικό της φάσμα με ακόμη περισσότερα χαλυβουργικά προϊόντα (σίδερα μορφής IPE HEA κ.λ.π.). Η πώληση αλλά και η μεταποίηση όλων αυτών των προϊόντων, έφερε τη «ΖΗΤΑ» σε μια πλέον ανταγωνιστική θέση, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της.

Η εταιρία προώθησε τις πωλήσεις της και στο εξωτερικό και κυρίως στη βαλκανική αγορά και στην Κύπρο φθάνοντας σε ποσοστό 25% των προϊόντων παραγωγής της.

Εντός του 2003, η εταιρία πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001 : 2000 απο το διεθνή οίκο πιστοποίησης SGS , στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά στην παραγωγή, διάθεση και ποιότητα των προϊόντων της.

Εντός του 2007 το παρόν πιστοποιητικό ανανεώθηκε απο την εταιρεία B.S.I. (BRITISH STANDARDS INSTITUTION).

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 13.000 τμ. σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 30.000 τμ. Ετσι ώστε να παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο στο χώρο της παραγωγής, όσο και στο χώρο εξυπηρέτησης των πελατών.

Η ΖΗΤΑ Α.Β.Ε.Τ.Ε. βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Προσωπικό

Έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, τη συνεχή άνοδο και εξέλιξη και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία πλαισιώνεται από άτομα άρτια εκπαιδευμένα στον τομέα της παραγωγής, της πώλησης και της οικονομικής υποστήριξης.

Η παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων βελτιώνει συνεχώς τις γνώσεις και το επίπεδο των στελεχών με απώτερο σκοπό τις άριστες τεχνικές γνώσεις και τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση.

Στόχοι

    .
  • Συνεχής ποιοτική εξέλιξη των προϊόντων
  • Αυξανόμενη παραγωγική δυνατότητα
  • Διεύρυνση του κύκλου εργασιών
  • Άμεση εξυπηρέτηση πελατών
  • Αύξηση του πελατολογίου στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό
  • Εμπιστοσύνη και συνέπεια